"Narodna patrola" organizovala konferenciju ispred TV N1

Nekoliko članova tzv. Narodne patrole organizovalo je konferenciju za novinare ispred televizije N1.
"Narodna patrola" organizovala konferenciju ispred TV N1
Foto: Pixabay
Na konferenciji su rekli da nemaju nikakve veze sa vladajućim režimom, da se naprotiv bore protiv njega.

Damjan Knežević je na konferenciji za medije rekao da je jedan od momaka koji je osnovao Narodne patrole, i da sa režimom ima jednu jedinu vezu od kada su "Aleksandar Vučić i Ivica Dačić potpisali Briselski sporazum – a to je mržnja prema tom izdajničkom režimu".

Naveo je da su bili ispred murala Ratku Mladiću "da ga ispoštuju" jer je za njih on heroj, a da su ga tog dana na Slaviji priveli jer je imao kod sebe biber sprej. Damjanović je dodao i da je  tema oko murala "farsa zbog promene Ustava".
 
Oni su naveli da će podneti krivične prijave protiv urednika Nove S i N1, zbog povezivanja sa Vučićevim režimom, a traže i da se čuje i njihova reč.

 

Opširnije na N1.

  • SNS bez N

    13.11.2021 17:04
    Volkspatrole iliti Volskstürm
  • /

    13.11.2021 16:34
    /
    jos gore ako nisi sa njim.
    takvi su ga i ostavili na vlasti, podelili opozicju i kao sto sam vec kucao: amputirali pravu opoziciju.
  • Ns

    13.11.2021 16:34
    Ml
    Sam naziv sve govori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.