Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta zajedno na izbore

Otvorena građanska platforma "Akcija", koju predvodi predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović i pokret Ekološki ustanak potpisali su danas sporazum o zajedničkom izlasku na izbore.
Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta zajedno na izbore
Foto: 021.rs
Sporazum su potpisali Zelenović ispred "Akcije" i Aleksandar Jovanović Ćuta ispred Ekološkog ustanka u prostorijama Građanskih inicijativa u Beogradu.
Nebojša Zelenović je istakao da je postignut dogovor sa inicijativom Ne davimo Beograd i pokretom Ekološki ustanak.
 
"Pravimo zelenu kolonu, neki vole da kažu zeleno-levu kolonu, dakle pravimo jednu novu građansku ponudu za celu Srbiju", rekao je Zelenović i najavio izlazak na izbore na svim nivoima.
 
Aleksandar Jovanović Ćuta ocenio je da bi Srbija bila drugačija kada bi "svi uradili jednu najprostiju stvar" - seli i dogovorili se.
 
"Dakle ljudi, hajde da ovu stvar teramo zajedno, da idemo na izbore, da okupljamo ljude i da ova zemlja bude čista i zdrava", poručio je Jovanović.
 
Potpisivanjem sporazuma, "Akcija" je prihvatila "Manifest" Ekološkog ustanka kao "viziju ekološki održive budućnosti društva", dok je taj pokret prihvatio "Zeleni dogovor za Srbiju" kao "programski dokument po kome će se sprovoditi program ekonomskog i socijalnog razvoja društva".
  • Dragan

    14.11.2021 21:57
    Ah
    Znate zašto je Adolf došao na vlast ?Isto su išli u koloni jedni su bili komunisti (pod uticajem Miskve),adrugi socijal demokrati (pod uticajem Pariza) e pa oni su se svađali,tukli u Rajhstagu dok su nacisti ćutali i čekali da dođu na vlast.Levičari oboje ali i krvni neprijatelji.Nikad nisu kritikovali naciste negi jedni druge.I Adolf sa 30% glasova osvojio vlast a komunisti sa 28 i socijal demokrati sa 25 na kraju završili u logoru(oni su bili prvi u konc logoru).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija