Početak suđenja Miroslavu Aleksiću zakazan za 28. decembar

Početak suđenja vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravnje polaznica škole, nakon današnjegm pripremnog ročišta, zakazano je za 28. decembar.
Početak suđenja Miroslavu Aleksiću zakazan za 28. decembar
Foto: 021.rs (arhiva)
Aleksić će tog dana svoju odbranu iznositi javno na suđenju koje će se tonski snimati.
 
O prisustvu javnosti tokom svedočenja oštećenih glumica sud će naknadno odlučiti.

One će biti pozvane da svedoče nakon što Aleksić završi sa izlaganjem svoje odbrane, preneo je novinarima Jugoslav Tintor, punomoćnik dve oštećene glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje, kako je rekao, mogu da svedoče i u prisustvu javnosti.

Prethodno je danas završeno pripremno ročište koje je bilo zatvoreno za javnost i novinari nisu mogli da mu prisustvuju, ali su najbitnije odluke novinarima preneli Aleksićev branilac i punomoćnici oštećenih glumica.
 
Tintor je preneo novinarima da je sud odbio većinu dokaznih predloga Aleksićeve odbrane koja je tražila da sud ispita više od 50 glumaca i reditelja na okolnosti Aleksićevog posla kao učitelja glume.
 
Aleksićev branilac Zoran Jakovljević sa druge strane kaže da je u ovom trenutku morao da predloži sve ove svedoke kako kasnije ne bi izgubio pravo na to, ali nije isključeno da će od nekih odustati u toku suđenja.
 
Podršku Mileni Radulović, prvoj glumici koja je Aleksića prijavila za silovanje, dao je jedan nepoznati muškarac koji je nosio transparent sa natpisom "Verujem Mileni Radulović".
 
Aleksić se na prethodnom ročištu 28. oktobra, kako su preneli advokati, kratko izjasnio da nije kriv.
 
Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija