Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i DS idu zajedno na izbore, Tepić nosilac liste

Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka zajednički će nastupiti na izborima, potvrdio je za N1 Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.
Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i DS idu zajedno na izbore, Tepić nosilac liste
Foto: 021.rs

"Suština je da ćemo mi zajednički nastupiti na izborima, kako na predsedničkim, tako i na parlamentarnim i beogradskim izborima", potvrdio je Miroslav Aleksić.

Potvrdio je da će Marinika Tepić biti nosilac parlamentarne liste, a da o drugim imenima nisu razgovarali. 

"Dakle, pravimo široku opozicionu kolonu koja će biti snažna alternativa koloni koju predstavlja vlast", naveo je Aleksić.

Kandidat za gradonačelnika će biti nestranačka ličnost "koja može da motiviše Beograđane da izađu na izbore", a ko će biti predsednički kandidat biće predmet analiza, dodao je on.
 
Na pitanje da li bi to mogao da bude Zdravko Ponoš, koji više nije u Predsedništvu Narodne stranke, kaže da bi mogao da bude on, ali da će se to tek videti.
 
Naveo je da su više razgovarali o tehničkim detaljima danas, nego o personalnim rešenjima.
 
Očekuje se obraćanje predstavnika tri stranke na konferenciji za novinare.
  • Djekson

    27.11.2021 12:52
    Nosilac
    Nosilac Liste
    A gde ce Odneti tu Listu
  • Slađa

    26.11.2021 22:47
    @rada dara
    Ma hoće veruj, čim mu vratim jaguar. Hahahah
  • Banderaš

    26.11.2021 21:45
    16 vek
    Postoje ideje koje su prevelike za nas obične ljude.Lepe su ideje,ali mi nismo na njihovom nivou i ne znamo da ih ostvarimo. Zato se moramo vratiti u 16vek,reformisati se, pa tek onda napraviti malu, pristojnu državu koja može funkcionisati.
    Srbija bi na brzinu htela da bude uspešna,a nije reformisala sebe,narod,crkvu,misao,društvo i zato je sve unapred osuđeno na propast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.