Završen protest u Šapcu, traktoristi pušteni

U Šapcu je završen protest ispred policijske stanice, nakon što su pušteni traktoristi iz tog grada koji su danas blokirali Novi most.
Aktivista pokreta Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović objavio je da je još nekoliko povređenih građana u bolnici.
 
On je rekao da niko od huligana nije uhapšen i da je policiji dat rok do utorka da procesuira napadače ili će protesti opet biti organizovani.
Prethodno se okupljenima ispred stanice obratio predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i rekao da pred policijskom stanicom traže od policije da radi svoj posao.
 
"Nikada mi nije palo na pamet da ćemo da dođemo pred zgradu policije da tražimo od njih da rade svoj posao, ali mi smo prinuđeni da to radimo. Očigledno je neko rekao polciji da se povuče i da pusti batinaše na nas", rekao je Zelenović, prenosi Nova.rs.
Nebojša Zelenović je najavio podnošenje krivičnih prijava protiv osoba koje su danas napale građane.
 
 
"Ako ne dobijemo te podatke do utorka, vidimo se u utorak uveče ispred opštine", predložio je Zelenović, a okupljeni su odgovorili sa "ovde čekamo".
  • Za

    28.11.2021 08:11
    Sada
    Vasington post, Dojce vele, Rojters, BBC i desetak manje poznatih...Akcenat na - brutalan napad na ekoloski svesne gradjane koji se bore protiv eksploatacije i razaranja od strane stranih korporacija i nepatriotske a autokratske (ne kazu bas otvoreno bezocno diktatorske) vlasti...Brutalna sila i odmazda! To da!
  • .

    28.11.2021 07:10
    Oni ko je godinama pokradan i obespravljen, nažalot naviknut je na to i ne buni se dovoljno.
    Ali onaj kome se trese sve pod nogama, ko će možda izgubiti odjednom sve privilegije, da ne kažem sendviče... taj je spreman na sve.

    A za to vreme i uprkos svemu, SNS je i dalje članica grupacije Narodnih partija iz koje je npr. izbačen Orbanov Fidesz koji nikad nije postupao ovako nasilnički.
    To samo pokazuje da je Srbiji predodređena uloga Mračnog vilajeta. Srbija je sada sa one druge strane nove Gvozdene zavese i tu ostaje.
    Nažalost, Vojvodina takođe.
  • Dragan

    28.11.2021 05:44
    Istorija
    Adolf je braon košuljaše koristio kao partijsku para vojsku(vermaht je bila legitimna vojska).E onda kad su postali suviše jaki optužio ih za ne moral(orgije) i većinu pobio (glavni likvidiran u zatvoru) a neke prebacio u SS tj crno košuljaše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.