Ovako će glasiti pitanje na referendumu o Ustavu

Skupštinski Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo odlučio je danas kako će glasiti pitanje na referendumu za ustavne promene.
Pitanje će glasiti: "Da li ste za utvrđivanje akta o promeni Ustava Republike Srbije?" i taj predlog uputio Republičkoj izbornoj komisiji za mišljenje.
Članovi Odbora jednoglasno su odlučili kako bi trebalo da glasi pitanje o kojem se građani izjašnjavaju na referendumu sa ponuđenim odgovorima - "Da" i "Ne".
Sednica RIK na kojoj se očekuje mišljenje je u toku, a nova sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo zakazana je za sat vremena.
  • Jako

    01.12.2021 09:53
    Me brinu
    Veoma me brinu komentari koji pozivaju na ubijanje neistomišljenika. Valjda smo nešto naučili iz prošlosti...ili nismo... Ne želim nikome od vas koji biste da palite, uništavate i ubijate da vam se to desi i obistini.
    Posebno mi se ne dopadaju komentari iz dijaspore koji pozivaju na isto. Baš prljavo, pogano i neljudski. Jadno. Nemojte to da radite, ni jedni ni drugi, loše je i upravo radite ono protiv čega se borite. Nikakva razlika, samo akteri drugi.
  • Imre

    29.11.2021 18:23
    Iza coska
    Promena ustava a posle referendum idu u cilju da sam narod uzme na sebe odgovornost sto je priznao Kosovo za nezavisnu drzavu.Moja bi baba kad je u pitanju neko protivljenje reklabi; ni konac nece milom kroz usice igle;
  • TBL

    29.11.2021 15:13
    Kebara da nam donosi odluke? Ustaj narode!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.