FOTO, VIDEO: Uhvaćen sa 215 kilograma marihuane, saučesnik ga upozoravao na policijske patrole

Policija u Kruševcu zaplenila je oko 215 kilograma marihuane i uhapsila I. N. (36) i M. Z. (36) iz okoline Tutina.
Policija je u blizini Brusa zaustavila teretno vozilo "folksvagen kedi" novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao I. N. i pronašla 17 kartonskih kutija u kojima se nalazila marihuana.
Takođe, policija je uhapsila i M. Z. koji je automobilom "bmv" tutinske registracije išao ispred I. N. kako bi ga upozorio na policijske patrole i koji je, kako se sumnja, organizovao krijumčarenje marihuane.
 
Sumnja se da je ova droga bila namenjena daljoj prodaji.
 
 
I. N. se sumnjiči i da je upravljao vozilom sa falsifikovanom dokumentacijom, koje je, uz potvrdu, oduzeto.
 
Po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvo.
  • Banderaš

    29.11.2021 16:51
    Amater
    Predsednik je rekao da sve ispod 1 tone (1000kg) nije kažnjivo i može se smatrati da je predviđeno za ličnu upotrebu.Tim uhapšenim preporučujem da se zaposle u Udbu i da diluju na miru,čak će kao zaposleni udbaš moći da pljačka,reketira,kidnapuje,švercuje zavisi od talenta koji imaju.
  • Bora

    29.11.2021 16:10
    Pustiti čoveka odmah. To je smešno malo za ličnu upotrebu. Što su ga uopšte hapsili.
  • vz

    29.11.2021 15:01
    a cije su
    A čije su slovenačke tablice, prikazane na fotografijama zaplenjenih kutija? U tekstu se navodi da su oba vozila bila sa NP tablicama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija