RTS se izvinio zbog prekida prenosa obraćanja Vučića, "neko namerno izvukao kablove"

RTS je saopštio da je u toku prenosa obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, došlo do kratkog prekida signala.
RTS se izvinio zbog prekida prenosa obraćanja Vučića, "neko namerno izvukao kablove"
Foto: 021.rs

Kako navode, prekid je izazvala za sada neimenovana osoba, namernim izvlačenjem strujnih kablova iz vozila za satelitsko emitovanje.

"RTS se izvinjava svojim gledaocima, iako je do prekida u prenosu došlo tuđom krivicom", navodi RTS u saopštenju.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas popodne obratio se javnosti i govorio o pitanjima vezanim za Rio Tinto, Zakon o eksproprijaciji i drugim temama.
  • Zebra

    02.12.2021 10:31
    Dragi moj narode, šta pametno vi možete čuti od tog čoveka? Da liste ikad ista čuli pametno od njega? Razmislite…
  • Samo kažem

    02.12.2021 09:18
    Koliko mogu da primetim u samo proteklih godinu dana,prisustvo SNS botova kliktača rapidno opada.Lajkovi i dislajkovi su se skoro izjednačili.Čini mi se da pacovi napuštaju Titanik
  • Dm

    02.12.2021 08:25
    S obzirom da mi placamo RTS mi bi trebali da biramo i program . Ako nam se ne gleda baljezgarenje prepodobnog gasimo rts, nova taktika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.