Timovi ombudsmana pratiće postupanje policije prema građanima na protestima

Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da će mobilni timovi Institucije Zaštitnika građana pratiti postupanje policajaca u subotu na najavljenim protestima, jer prava građana moraju da se poštuju.
Timovi ombudsmana pratiće postupanje policije prema građanima na protestima
Foto: 021.rs
On je rekao da svi učesnici skupova moraju da poštuju prava drugih.

Pozvao je policiju da postupa "u skladu sa najvišim standardima policijskog postupanja kako bi zaštitila javni red i mir".

Blokade saobraćajnica i protesti koji su najavljeni za subotu, 4. decembar širom Srbije, prema poslednjim podacima trebalo bi da se održe na više od 50 lokacija.
  • Tja

    04.12.2021 08:35
    Previše tražite od njih, da su hteli da čitaju išli bi u gimnaziju, a ne u Kamenicu da gule sklekove.
  • Nemamo mi

    04.12.2021 07:28
    Ombudsmana
    Nije problem policija! Problem su svi koji brane kriminogeni rezim i koji su u njemu nasli neko uhljeblje. Svi koji su se prodali. Sta cete strasnije od cinjenice da navijaci - patriote, koji klicu majci Srbiji, ne smeju da nose transparente - Rio tinto napolje iz Srbije, ne bore se protiv zagadjenog vazduha po Srbiji, nece da ustanu protiv robovlasnickog odnosa stranaca prema pripadnicima sopstvenog naroda! Sta reci ako Vojislav Seselj govori o ekoloskoj mafiji, a ne o mafioznim korporacijama svetskih zagadjivaca, cak iako su sa Zapada ovoga puta, posto zna sa padom SNS i on pada! Na sve to ministar policije odlazi u Moskvu i trazi pomoc njihove duboke drzave u neprekidnoj kontroli sopstvenih hrabrih sugradjana politicara, novinara ili aktivista! Sve ce se zavrsiti, opstane li ovo zlo, da mi kao narod cemo biti prezreni od svih, a za prostor - bice uvek zainteresovanih!
  • Hejter

    03.12.2021 22:35
    Dzepovi
    @pobogu nema češkanja dok su ruke u džepovima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija