Maja Gojković: Ovo je neprihvatljivo ponašanje za sve pristojne građane

Na delu je politizacija i zloupotreba ekoloških pitanja, blokada saobraćajnica, mostova i sprečavanje slobode kretanja građana u čitavoj zemlji, navodi ministarka kulture i informisanja Maja Gojković.
Maja Gojković: Ovo je neprihvatljivo ponašanje za sve pristojne građane
Foto: 021.rs

Sve naziva "neprihvatljivim ponašanjem za sve pristojne građane".

"Slike koje danas vidimo da mnogi naši građani - stari, bolesni, deca nisu mogli slobodno da se kreću, da obavljaju svoje poslove, idu kod lekara, je za svaku osudu inspiratora ovakvih ideja. Njihovi potezi ni na koji način ne mogu da doprinesu stvarnom unapređenju životne sredine, niti im je to suštinski cilj. Blokadama ključnih saobraćajnica, važnih za život naših građana, samo pokazuju svoje stvarne motive da neprezajući ni od čega, šire neistine, uzbunjuju i svađaju građane, a kao krajnji cilj očigledno žele da izazovu nasilje i nestabilnost", poručuje ona.

Cilj je, kako kaže, slanje slika nasilja iz Srbije.
 
"Ali neće uspeti u svojim pokušajima, jer ogromna većina građana želi da živi u zemlji koja se razvija i napreduje, u kojoj se mostovi i autoputevi, koji znače život i razvoj grade, a ne blokiraju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić današnjim odlaskom u Gornje Nedeljice da otvoreno razgovara sa građanima Jadarskog kraja, pokazao je da je državnik i da donosi odluke  isključivo u interesu svih građana, razvoja i napretka zemlje. Srbija želi pristojan razgovor i dijalog o svim važnim pitanjima i to vodi ka rešenju, a ne blokade ulica i nasilje", smatra Maja Gojković.
  • joca

    08.12.2021 13:58
    a tvoja blokada autobuske
    Kako te bre nije sramota. Ti da nešto morališeš ovom narodu. Ceo život si po strankama i u politici, političariš na grbači srpske sirotinje. Koliko su grad, ili pravno lice, ili gradjani izgubili sa novoizgradjenom autobuskom stanicom u Novom Sadu... Šta je sa behatonom oko SPENSa, i koncertom koji je plaćen a nikada nije održan u Novom Sadu "Na lepom plavom Dunavu", iz svega si se izvukla i sada si ti gospodja za kulturu. Sve moj do mojega.
  • Zanimljivo

    05.12.2021 21:22
    Zapazanje
    Zanimljivo je koliko se botovi trude da izjednace dislajkovima golicave komentare
  • Nemanja

    05.12.2021 17:56
    Grešiš, ovaj grešiš silno
    Naprotiv, najuriti i vas i rio kinto na ulici je ne samo prohvatljivo, nego i poželjno ponašanje svakog pristojnog građanina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija