Policajac u civilu na protestu pretio da će uhapsiti reditelja Gorana Markovića

Dramaturg Ivan Lalić izjavio je da su na današnjem protestu policajac u civilu pokušao da uhapsi reditelja Gorana Markovića i kreativnu direktorku Mikser festivala Maju Lalić.

Lalić je na svom Fejsbuk profilu napisalo da je policija reditelja pokušala da uhapsi na Kosančićevom vencu.

"...pandur u civilu i njegova koleginica startovali Maju i Gorana. Tražili lične karte. Zašto?", napisao je on.

"'Zbog nedoličnog ponašanja na mostu.'... Goran je sa indigancijom odbio i rekao: 'Ne dam ličnu kartu. Uhapsite me' Oni su rekli – da, bićete uhapšeni... Šta reći, a ne zaplakati... prolaznici su počeli da snimaju događaj a policajac i njegova koleginica su "pognuli glave i otperjali", napisao je Lalić na Fejsbuku.

  • tarabic

    05.12.2021 13:22
    nisu svi isti
    to su oni policajci koji su dosli u MUP na krilima sektaske politike.
  • Bojan

    05.12.2021 12:24
    @Soko

    Jesi tako bio hrabar i juče na Mostu slobode, ili si se šunjao kroz masu?
  • Vertigo

    05.12.2021 12:20
    @Dule mesar
    Hej, Duki, ti baš - ono - voliš da podržavaš mlade i perspektivne Brozove omladince?! Evo, pretpostavljam da su ovo tvojih Sedam veličanstvenih: Koraksić, Žilnik, Mićunović, F. David, G. Marković, D. Petričić, L. Zafranović. Svi su oni mladi i perspektivni, i čuvaće bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.