Vučić: Sutra o eksproprijaciji, nađeno rešenje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra obavestiti javnost o svom stavu povodom zakona o eksproprijaciji.
Vučić: Sutra o eksproprijaciji, nađeno rešenje
Foto: 021.rs
Vučić je naveo da se priprema ceo paket, analiziraju se svi zahtevi i nađeno je rešenje.
"Spremamo dodatne provere još jednom da ne bismo učinili nešto protivustavno, ali sutra ćemo izaći sa tim ako i danas dobijemo potvrdu više nadležnih institucija i pravnih eksperata", rekao je Vučić.
On je rekao da nije znao da je Savet za borbu protiv korupcije, koji je izneo primedbe za ovaj zakon, nadležan na proveru ustavnosti.
 
Kako je rekao "važno je saslušati ljude, kao što je on to učinio u Gornjim Nedeljicama, koji se bave svojim životima, a ne gluposti Đilasa, Tepić, Zelenovića".
 
"Probaćemo da nađemo rešenja, iako nismo ni za šta krivi, osim što nije bilo dovoljno razgovora sa ljudima. Iako su drugi nadležni za to, ja sam spreman da preuzmem krivicu za to", rekao je Vučić.
 
On je rekao da su "Đilas, Tepić i Zelenović uzeli pare od Rio Tinta a sada protestuju".
 
"Za tri meseca su izbori, ali neće brojati glasove 'mašinski mozak' već će važiti jedan čovek jedan glas. Samo će se na izborima odlučiti ko će upravljati Srbijom", rekao je Vučić.
  • realno

    08.12.2021 15:30
    šta
    zašto neko insistira na realizaciji projekta za koji je neko drugi uzeo pare?
  • Logi

    08.12.2021 00:05
    krivica
    U čemu se ogleda ta krivica koju navodno preuzima na sebe?
  • goca

    07.12.2021 19:51
    salajka
    Kakva je ovo salata od reci, ove gluposti koje nemaju veza sa mozgom, bez kraja i pocetka. Da li vi znate koja je to dijagnoza.Ja znam, a vi izguglajte, lako cete naci. Mi treba da stavimo prst na celo i da se zapitamo kako nas jedan psihijatrijski slucaj vodi zedne preko vode vec deset godina!?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.