FOTO: Hotelu na kom je ogroman poster Vučića ocena na Guglu drastično smanjena

Protivnici postavljanja postera Aleksandra Vučića na 15 spratova visokoj zgradi hotela Ambasador u centru Niša "oborili" su tokom večeri i noći ocenu ovog objekta na Guglu.
FOTO: Hotelu na kom je ogroman poster Vučića ocena na Guglu drastično smanjena
Foto: FoNet
Ocena je sa 4,6 oborena na čak 1,0 oko ponoći, javlja N1.
Neuobičajeni protest na najposećenijem internet pretraživaču trajao je do duboko u noć. Najveći niški hotel imao je skoro čistu peticu, dok se nije saznalo da će preko 15 spratova na strani okrenutoj ka trgu, biti pokriveno porukom dobrodošlice Aleksandru Vučiću i njegovom slikom.
Kako je počela da se nazire poruka "Dobrodošli, predsedniče", pojavio se niz novih poruka i loših ocena, pa je u jednom delu večeri ocena Ambasadora, hotela sa tri zvezdice, na Guglu pala i do jedinice, da bi kasnije porasla na 1,6 do 1,8. Oni koju su poslednji komentarisali hotel, imali su primedbe uglavnom na "prljave prozore" ili "krpe" i "mrlje" na istim, što je aluzija na poster predsednika, čije je lepljenje na staklenu fasadu hotela u toku.
 
 
Vlasnik hotela prethodno je izjavio da ugostitelji, privrednici, neki sportisti i građani, žele na ovaj način da prirede iznenađenje predsedniku, u znak zahvalnosti za pomoć tokom pandemije.
 
Pre bure sa ocenjivanjem na Guglu, mnogo je fotografija sa centralnog trga u Nišu bilo i na mreżama, uglavom uz negativne komentare.
 
 
Isticano je i angažovanje Parking servisa na postavljanju postera, uz pitanje ko je angažovao i čijim novcem platio to javno preduzeće da učestvuje u političkoj promociji Aleksandra Vučića, koji je najavio pre nedelju dana da dolazi u Niš na nekoliko dana.
 
 
Očekuje se da to bude krajem ove nedelje, ali još se nije pojavila zvanična najava.
  • Nemanja Liman

    16.12.2021 06:20
    Ajmo uvlakači
    Ajmo sendviči postavljeni vrući!
    Ko stavi dislike dobije sendvič! Ajmo armijo naša, ajmo jedan veliki pozdrav za našeg Aleksandra velikog! Idemo!!!
  • Amigo

    11.12.2021 06:33
    Ubiti rejting hotela je kretenizam bez mozga. Rejting se TEŠKO vraća, posla manje, pola osoblja popije otkaz i epilog-SVI mi dobijemo socijalne slučajeve (nezaposlene). BAŠ smo mu napakostili!? Oduvek smo bili dalekovidi - priča istorija.
  • Penzioner

    10.12.2021 18:35
    Anti
    Sta ce botovi sutra raditi kada ih ovi sto ih placaju pomnoze sa nulom? Da li ce ih biti sramota svega sto su radili, sta ce reci svojoj deci, unucima... Obraz djon!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.