Vulin: Nijedan pendrek nije podignut na protestima, nismo upali u zamku obojene revolucije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da "policija ne može da obezbeđuje nelegalne skupove", navodeći da za održavanje protesta prethodnih subota nisu tražene dozvole.
Vulin: Nijedan pendrek nije podignut na protestima, nismo upali u zamku obojene revolucije
Foto: 021.rs
"To je kao da se nelegalno priključite na toplovod i zovete toplanu da kažete ne valja mi pritisak i temperatura mi nije odgovarajuća", rekao je Vulin za TV Hepi.
On je naveo da su "obojene revolucije" od Hongkonga, preko Ukrajine, Belorusije, Rusije, Srbije, "uvek bile na potpuno isti način".
"Policija stane u kordon, onda sa druge strane kao protivteža su mladi ljudi koji igraju, pevaju. Onda uvek, od Hongkonga do Srbije, dođe neka mlada prelepa devojka i da cvet policajcu. Policajac uhvati cvet sa sve onom opremom za razbijanje nereda i onda je taj ogroman 'kiborg' u stvari ganut njenom dobrotom. I gle čuda onda policija razbija...", izjavio je Vulin.
 
On je rekao da se "to radi od Hongkonga..., kako im nije dosadno, kako ne nađu neki drugi način da prezentuju to što rade".
 
"Dakle, to su obojene revolucije koje su potpuno iste, mi samo nismo hteli da upadnemo u tu zamku", rekao je Vulin, navodeći da "nijedan pendrek nije podignut" za vreme protesta.
  • Leka

    18.12.2021 13:54
    Nije pendrek, ali zato su čekići i letve lokalnih SNS siledžijA. Ništa od slučaja sa Nevoljom SNS nije naučio. Žalosno.
  • Haha

    18.12.2021 11:50
    Svi botovi ovog sveta te ne mogu oprati od istine, istina se videla pre nego sto ste izasli pred kamere i krenuli da lazete narod sa laznim izjavama, sve se vidi i sve se zna ko sta radi ko koja kola vozi ko kakav cekic drzi nije vise doba "znaces samo ono sto ti mi kazemo"
  • Domet

    15.12.2021 16:52
    Definicija
    Molim da se ne "brkaju lončići" i da se ovaj vapaj građana ne naziva obojenom revolucijom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija