Tepić: Grčić žrtvovan zbog prisluškivanja Vučićevog oca, a ne zbog problema sa strujom

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže da je direktor EPS-a Milorad Grčić žrtvovan ne zbog loših rezultata u snabdevanju strujom već zbog toga što je "dirnuo u familiju".
Tepić: Grčić žrtvovan zbog prisluškivanja Vučićevog oca, a ne zbog problema sa strujom
Foto: 021.rs
Kako navodi Tepić, Grčić je žrtvovan zbog toga što je nedavno obelodanjeno da je napravio poseban centar za prisluškivanje u EPS-u, iz kojeg je dve godine bio prisluškivan i otac predsednika Anđelko Vučić.

Navela je da "Vučić ovako teatralno nije tražio Grčićevu glavu zbog upropaštavanja energetskog sistema Srbije". Po njenim rečima, EPS nije uništavan od juče, niti je Grčić bio u stanju da to sam promišlja i sprovede. 

"Kao što svi znaju zašto je zapravo samo Grčić precrtan - jer je dirnuo u Familiu. Od kada su radnici EPS-a nedavno obelodanili da je Grčić napravio i opremio poseban centar za prisluškivanje u EPS-u, a da je među prisluškivanima bio i otac Aleksandra Vučića Anđelko pune dve godine, bilo je pitanje dana kada će ga Vučić otresti sa revera i svu krivicu za svoje kombinacije svaliti samo na Grčića", navela je Tepić.
 
Ona tvrdi da je Grčić "hranio partiju i bratiju pet godina", da potpisivao štetne ugovore i da je za sve to bio dobar Vučiću, kao i da je firmi rođene braće premijerke Ane Brnabić i ministarke Darije Kisić Tepavčević "prelivao milione evra". 
 
"Gledajte, naprednjaci, i poučite se. Svaki potpis koji ste stavili kao direktori, gradonačelnici, zamenici, članovi veća, platićete istom merom. Vrhovni nalogodavac ponižavaće vas kao krpe, dok smišlja kako sebe da spasi i glumi neobaveštenog, a na ledini pred tužilaštvom i sudom ostaviće vas same ma koliko mu sliku na zidu držali", zaključila je Tepić.
  • Slavko

    14.04.2022 22:17
    KRIMI VLAST
    KAMUFLAŽA
    Još od vremena kad se formirala koalicija 1 od 5 miliona, ja sam tvrdio da među njima ima i onih koji su tu došli da prikriju svoje nelegalno stečeno bogatstvo. Danas se jasno vidi ko kome priskače u pomoć, da ostane na vlasti da bi se njihov kapital sačuvao.
    Sve je jasno kao dan, ali kad proradi sud sve će biti drugačije…
    Biće i bežanije…
    P.Slavko 2022.
  • V5

    15.12.2021 22:21
    Važna je istina
    @Tanja

    U pravu ste. Marinika treba da pokaže dokaze isto tako kao što su nazadnjaci prikazali dokaze o Đilasovim ukradenim milionima o kojima se priča svakoga dana. Verovatno ste i vi pisali o tome. No, da vam ne oduzimam vreme. Sendvič se jede dok je svež.
  • Tanja

    15.12.2021 20:02
    Dokaz
    Dokazi Tepićeva. Gde su ti dokazi? Ovako svako može da priča šta mu se prohte. Samo argumentovano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija