Vulin: Ekološki protesti su pokušaj destabilizacije Srbije pred izbore, samo se traži povod za haos

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su ekološki protesti pokušaji destabilizacije Srbije pred aprilske izbore.
Vulin: Ekološki protesti su pokušaj destabilizacije Srbije pred izbore, samo se traži povod za haos
Foto: 021.rs

"Samo se traži povod za haos. Povukli smo policiju sa protesta, jer policija ne može da obezbeđuje nenajavljene skupove, a od nas (Ministarstva unutrašnjih poslova) nije ni tražena saglasnost", kazao je Vulin na TV Pink.

Na pitanje kako komentariše zašto se u mlinovima u Obrenovcu umesto uglja našlo blato, Vulin je rekao da je u pitanju neodogovornost i neozbiljnost i da će se otkriti ko je odgovoran.
"Kad je blato ušlo, je l' moguće da se čekalo da se zapuše mašine, ali radnici Elektroprivrede Srbije su izuzetni ljudi, zato me boli što građani sumnjanju da li se nešto radilo planski", rekao je on.
 
Upitan o slučaju Belivuk, Vulin je rekao da je Srbija od Evropola dobila čestitke na hapšenju te kriminalne grupe, i da sad pravosuđe odlučuje "kad će se šta desiti".
  • Milos

    18.12.2021 17:58
    Kako da ne
    Jedinu destabilizaciju vrsite vi iz vladajuce ekipe koji pustate vase razne direktorcice i sefove na lokalu da vrsljaju i rade sta hoce po celoj Srbiji jer drugacije nikako ne bi ste dobili glasove.
  • Običan građanin

    18.12.2021 17:30
    Jeste jeste, tako je- i onaj pas je pokušaj destabilizacije države.
  • Zare

    18.12.2021 16:29
    Kakva premijerka, takvi ministri. Niste ni svesni funkcija koje su vam poverene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.