Muškarac poginuo na pruzi na ulasku u Valjevo

Na otvorenoj pruzi na ulasku u Valjevo je u 12.35h poginuo muškarac, kada je na njega naleteo putnički voz "Srbija Voza", koji je iz Beograda saobraćao za Valjevo.
Muškarac poginuo na pruzi na ulasku u Valjevo
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako je saopšteno iz "Infrastrukture železnice Srbije", uviđaj je u toku, a saobraćaj na tom delu barske pruge trenutno je u prekidu.

Uz izraze saučešća porodici, iz "Infrastrukture železnice Srbije" navode da se poginuli u trenutku nesreće nalazio na otvorenoj pruzi ili je prelazio prugu na mestu gde je to zabranjeno i opasno po život.
"Vozovi na ovoj deonici barske pruge mogu da saobraćaju brzinom i do 100 kilometara na čas", upozoravaju u saopštenju i apeluju na pešake da se ne kreću prugom, kao i da je ne prelaze na mestima na kojima je to zabranjeno, jer na taj način ugrožavaju svoj život.
 
"Takvi slučajevi se najčešće tragično završavaju", ukazuju u "Infrastrukturi železnice Srbije".
 
Dodaju da su na mestu nesreće pripadnici policije i Hitna pomoć i da je uviđaj u toku, pa je železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge trenutno u prekidu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija