Uhapšena bivša pomoćnica direktora Uprave carina zbog zloupotrebe položaja

Policija je uhapsila bivšu pomoćnicu direktora Uprave carina u Sektoru za finansijske, investicione i pravne poslove S.R. (49), zbog zloupotrebe službenog položaja, saopšteno je iz Uprave carina.
Uhapšena bivša pomoćnica direktora Uprave carina zbog zloupotrebe položaja
Foto: Pixabay
Kako navode, ona od maja ne radi u Upravi carina.
Sumnja se da je ona dok je bila zaposlena u rukovodstvu u Upravi carina 2017. godine, prekoračenjem granica svog službenog ovlašćenja, pribavila korist grupi ponuđača iz Beograda, Nemačke i Hong Konga, tako što im je dala prednost u otvorenom postupku javne nabavke elektronskih lokatora, čija vrednost iznosi 875.241.600 dinara.
Sumnjiči se i da je ove godine pribavila korist jednom ponuđaču iz Beograda tako što im je dala prednost u otvorenom postupku javne nabavke uređaja za kontrolu radioaktivnosti, čija vrednost iznosi 7.048.069 dinara.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu
  • mm

    22.12.2021 22:14
    da
    kod detelinarske pijace zivi jedan carinik plav krupan koji hara sa mitom na ns carini
  • Novosadjanka

    22.12.2021 22:01
    Ok
    Jasno al zar to ne rade svi? Svi bi onda trebali u zatvor. Sta su drugo javne nabavke nego namestanje, pokrivanje gomilama bespotrebnih papircina, magla.
  • Detelinara

    22.12.2021 19:55
    Karin
    A sta radi trenutni.. ko to ima stan u Monte karlu ??? Raspitajte se sta radi trenutna carina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija