Vučić poručio direktoru EPS-a: Mićo, do Nove godine stabilizacija, pa nešto drugo da radiš

Predsednik Aleksandar Vučić pitao je v. d. direktora EPS-a Milorada Grčića što ga nije obavestio o manjem požaru u TENT B1.
"Grčiću, što mi nisi javio da si imao manji požar na B1", upitao je Vučić.
Kada mu je Grčić odgovorio da je to brzo rešeno, Vučić je rekao da je za to trebalo on da mu javi, a ne da čuje od BIA.
"Da me ne opterećuješ... Ja mislim da do Nove godine ti to stabilizuješ, a onda, Mićo, nešto drugo da radiš", rekao mu je Vučić.
  • Istina

    27.12.2021 08:38
    Kratak spoj
    Ljubav prema bliznjem svom nema granice ni ultimatume! Sve skupa kada pogledamo zreli smo za kataklizmu sirokih razmera. Mi koji trpimo,vi koji ne izlazite na izbore i oni koji nam sve ovo rade...intelektuani nivo nam je na istoj razini,jer pametan covek nesto radi da opstane. Mi smo se izgleda predali idiotima,i gledamo kako tonemo. Hrabri i pametni su otisli i odlaze jos uvek,a mi treba da se zapitamo da li nam je vredno da postojimo u ovakvoj sredini ako nesto ne preduzmemo. Dve smo prilike propustili 1991.9 marta i 6 oktobra 2000. Probudimo se molim vas i izadjimo na izbore,matematika je jasna i tu nemaju nikakvu sansu da pobede. Njihovih dva miliona ce izaci sigurno zato odgovorimo sa nasa tri miliona razuma,za nasu decu i njihovu buducnost. Akoo propustimo i trecu sansu gubimo svaku nadu i ostace sramota za sva vremena,a onda nismo zasluzili nista bolje i treba seme da nam se zatre...!!!
  • RVosha

    27.12.2021 01:16
    Smrdija
    Kakva raspodela nadleznosti i odgovornosti, takva i drzava.
  • Takodje Verica

    26.12.2021 19:36
    "Mico da je ovo normalna drzava ti tu ne bi mogao da prismrdis. Srecom nije, a mom samopouzdanju su neophodni oni koji skruseno gledaju i lome prste, dok ih ja "ocinski" javno pljujem.
    Sta cu. Ne mogu protiv sebe."
    - Ovo su reci koje mi se "javljaju" dok slusam i gledam Vucica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.