Bogićević: Prodajem svojih 50 odsto u "Politici", ne znam detalje, imam nanogvicu

Vlasnik "Farmakoma MB" Miroslav Bogićević izjavio je da prodaje svoj udeo - 50 odsto vlasništva u kompaniji "Politika novine i magazini" (PNM), navodeći da ima nekoliko zainteresovanih firmi.
"Ko prvi da para, on će dobiti moj udeo od 50 odsto u 'Politici' i tu nema dileme. Ne mogu više da čekam", rekao je Bogićević za današnji list Nova.
Na pitanje ko su zainteresovani kupci i po kojoj ceni prodaje svoj udeo, on nije hteo da govori, izuzev da to sve radi njegov advokat. 
"Ne znam sve detalje, obavestiće me kad se vidimo. Znate, ja imam nanogvicu i ne mogu da idem na razgovore, a telefonom ne pričam", rekao je Bogićević.
 
Na pitanje da li su se javila braća Rajić, koja su ranije kupila "Novosti", on tvrdi da im se do sada nisu javljali.
 
"Bilo je tu dosta zainteresovanih. Javili su se iz inostranstva, iz Hrvatske, Austrije... Tražio sam od advokata da mi kaže šta je ozbiljna ponuda, to znači kakva je dinamika plaćanja, ništa drugo me ne interesuje. Samo me plaćanje zanima. Ja sam sve to mnogo platio, i 'Novosti', i 'Politiku', i novosadski 'Dnevnik'. Sve sam platio 50 miliona evra", naveo je Bogićević.
 
Preostalih 50 odsto akcija PNM je u vlasništvu države, odnosno kompanije "Politika a.d.", u kojoj je država vlasnik 90 odsto akcija, piše Nova.
  • El Chapo

    29.12.2021 11:42
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...
  • Професор

    29.12.2021 09:41
    Балтазар
    @Rade

    Вероватно је узео 50мил и наногвицу за дугове и порез. Трампио човек.

  • Aleksandar

    29.12.2021 09:32
    Odgovor
    Da li će mu advokat dati račun za usluge na ime izvršene usluge? Mogu zamisliti koja će to cifra biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.