Akademik Simović: Građanima ostalo samo da izađu na ulicu kao 5. oktobra

Akademik Ljubomir Simović izjavio je da građanima nije ostalo drugo nego da kao 5. oktobra izađu na ulice i protestuju.
"Građani ne vide drugog načina da se odbrane od onoga što nas čeka, nego da, kao u jesen i zimu 1996-1997, i kao 5. oktobra, izađu na ulice i drumove i protestuju, sve dok Rio Tinto ne ode tamo odakle je došao, i dok posle svih radikalskih, SPOS-ovskih i JUL-ovskih vaskrsenja - do kojih nije došlo bez naše pomoći - konačno ne osvane 6. oktobar. Pa makar i u aprilu", rekao je Simović.
On je u autorskom tekstu za novi broj nedeljnika NiN rekao da kad kupuje novine, uvek pogledom preleti preko naslovnih strana izloženih tabloida.
"To sam uradio i kad je uhapšena Dijana Hrkalović. Čitajući sve ono što su o njoj napisali, pitao sam se šta će, kad bude pao, pisati o Vučiću", rekao je Simović.
  • aga

    31.12.2021 09:15
    siki
    siki brzo će treći april , čeka te patnja kad shvatiš veličinu svoje zablude ! do tada metlu , lopatu i slično moraš nešto raditi dok ti ne počnu odgovarati hehehe!
  • aga

    31.12.2021 09:11
    miodrag srem
    sremski miodraže , malo krali , malo naterali , a kažeš neko u školu da ide !hehe kako te neko natera da zaokružič šta nećeš to ti sigurno znaš a hihi , a krađa, gde više ima predstavnika opozicije i potpisuje su rezultati , verovatno kao i ono naterani hihi! Samo prati miodraže treći april još malo ...
  • Bole

    31.12.2021 08:10
    Bole
    Hvala vam profesore na ovoj recenici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija