Protestni skup i šetnja na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića u Beogradu

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović najavio je danas da će na godišnjicu ubistva političara sa Kosova Olivera Ivanovića 16. januara biti organizovan protestni skup i šetnja u Beogradu.
Protestni skup i šetnja na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića u Beogradu
Foto: 021.rs
"Protestni skup pod motom 'Ko je ubio Olivera' počeće u podne ispred predsedništva, a nakon toga protestna šetnja će ići do Trga republike, pored Politike do RTS-a, i biće završena ispred crkve Svetog Marka, paljenjem sveća za Olivera Ivanovića", rekao je Veselinović za agenciju Beta.
On je dodao da će pre protestnog skupa biti položeno cveće na grob Olivera Ivanovića i naveo da se očekuje prisustvo "svih opozicionih stranaka i pokreta".

Veselinović je objasnio da će skup biti bez stranačkih obeležja, sa jasnom porukom da je "nedopustivo" da četiri godine nema rezultata u istrazi i presudu za ubistvo, iako se ono desilo na javnom mestu, "uz bezbroj dokaza, a prethodila mu je medijska i svaka druga satanizacija od režima (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

  • aleksandar

    05.01.2022 08:59
    ali
    Oliver je bio veliki borac , Srbin , imao je politiku koju je on promovisao , gajio , ostao dosledan !!! Ne verujem da Preokretni veselinović ima ikakvih dodirnih tačaka sa Ivanovićem ,ali eto kao i zamalo premijer Janković , potencira otkrivanje ubica ( kao i svaki normalan častan čovek) !Možda da se zaputi u Prištinu , pa sa kurtijem kojeg je hvalio zatraži odgovore...
  • Proslo je

    04.01.2022 13:58
    Ostala su secanja
    Bilo je lepo vece pre tri godine! Beograd i 1 od 5 miliona! Svi su disali kao jedan! Neka gospodja je delila svece oko jedne zene. Dala je i njoj jednu! Na pitanje da li treba da se plati odrecno je rekla da je ponela od kuce sve svece koje je imala da bi ih u rukama imali sto veci broj ljudi. Svirala je Vostani Serbije! Iz vremena devedesetih najomiljenija! Dve veoma mlade devojke pored! Jedna je prosaptala da se nikada nije tako potreseno i svecano osecala...
    Kod kuce je cekao mlad covek i devojcica. Receno im je sa ushicenjem da je bilo divno!
    Na nekom sajtu u svetu sa slikom tog mladog coveka, dve godine kasnine izmedju mnogo toga pisace: "Njegova mama ne moze da veruje da zemlja i narod koji ga je gledao kako raste, nijedan protest i nijednu odbranu nisu ucinili kada su ga razarali i razbili!"
  • Olja

    04.01.2022 12:37
    Uzas
    Da li ce se pridružiti nevencana supruga i Vucic,koji su bili u
    crkvi Svetog Save na Oliverovu godišnjicu smrti .?
    Da li je gospodja jos uvek na Vucicevom platnom spisku ili je u Ambasadi SAD u Americi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.