Suđenje Dijani Hrkalović počinje 2. marta

Suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, koja se tereti za trgovinu uticajem, zakazano je za 2. mart, javlja Nova.rs.
Hrkalović je uhapšena 15. oktobra, 10. decembra je puštena da se brani sa slobode, a 24. decembra je uhapšena i vraćena u pritvor.
 
Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je 10. decembra optužni predlog protiv Dijane Hrkalović zbog trgovine uticajem.
Tereti se za trgovinu uticajem u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, ali i nezakonito prisluškivanje Darka Eleza.
 
Optužnicom koju je Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo obuhvaćeni su i njeni bivši saradnici i to bivši načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić. Milenkoviću i Šušnjiću na teret se stavlja zloupotreba službenog položaja.
 
Hrkalović je negirala krivicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija