Podeljeno svih 100.000 turističkih vaučera

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je podeljeno svih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji.
Podeljeno svih 100.000 turističkih vaučera
Foto: Pixabay
Za ove vaučere je resorno ministarstvo obezbedilo 500 miliona dinara.
"Zbog rekordnog odziva građana završena je akcija podele vaučera, što pokazuje da je ova mera podsticaja domaćeg turizma uspešno realizovana i ove godine", izjavila je Matić.
Vaučeri u vrednosti od 5.000 dinara mogu se koristiti u trajanju od najmanje pet noćenja izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera i mogu se iskoristiti do 20. novembra 2022. godine, navodi se u saopštenju Ministarstva.
  • Mila

    23.01.2022 15:20
    Samo za poštanske službenike i
    I njihovu familiju i prijatelje , ostalima šipak.
  • Vera

    12.01.2022 21:35
    Vauceri
    Svake godine koristim vaucere,i ove godine sam predala,nije bilo guzve ni cekanja,sve se zavrsi za 10 min.Odlicna akcija i podsticaj domaceg turizma.
  • Dragan

    12.01.2022 09:34
    Ah
    Mi koji jedino putujemo do svojih kad dobijamo vaučere ?Mi koji putujemo o svom trošku ili me putujemo kad dobijamo vaučere ?A mi isto plaćamo porez da bi se neki vaučerilizovali.Ukinuti vaučere i subvencije i podići standard pa nek svoj novac troše kako hoće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.