Momirović: Skandal ako je istina da je Zorana Mihajlović dostavljala informacije stranim ambasadama

Ministar Tomislav Momirović izjavio je da se svi osetljivi podaci sa više oznaka tajnosti u Vladi Srbije dobijaju isključivo na papiru i ne iznose se iz nje.
Momirović: Skandal ako je istina da je Zorana Mihajlović dostavljala informacije stranim ambasadama
Foto: 021.rs
Momirović je istakao da u suprotnom postoje "oštre kazne".
Ministar je tako komentarisao navode da je ministarka Zorana Mihajlović stranim ambasadama "dostavljala podatke o elektro-energetskom sistemu".
"Ako je to zaista iskreno, teško mi je da bilo šta kažem zato što su to jako ozbiljne optužbe, to je skandal i to svakako treba biti ispitano", kazao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za televiziju Pink.
 
Naglasio je da to "nije toliko teško ispitati", ali da ukoliko se ispostavi da je tačno, predstavlja "prvorazredni skandal".
 
"Nema sumnje da neke stvari jesu indikativne, ali nije na meni i bilo bi neodgovorno kada bih ja iznosio više o tome, a nemam, da budem iskren, do kraja zaokruženu informaciju", rekao je Momirović.
 
Bivši v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić izjavio je, nakon što je podneo ostavku na tu funkciju, da ministarka rudarstva i energetike "radeći za svoje mentore iz zapadnih ambasada i svoje poslovne partnere, ne uništava samo jedno od najvažnijih ministarstava, ona potpuno razgrađuje naš celokupni elektroenergetski potencijal i uništava taj sektor".
  • Pera NN

    14.01.2022 06:14
    Svadjaju se okupacioni upravnici,strašno.Verovatno oko provizije,presela im da Bog da.
  • Vojca

    13.01.2022 18:25
    HMM
    Pravi naziv je IZDAJA i odavanje drzavnih tajni NEKADA SE STRELJALO ILI ISLO NA DUGOGODISNJE ROBIJE ... Ovde se samo lepo okarakterise kada neko iz nekoga razloga ne odgovara vlasti Ali ako si deo nje onda pecka po ruci . Salila se Zokica Drugo ako ikad dodje do neke promene Nadam se da ministri nece liciti na tebe ni po liku ni po ponasanju LJIGNOSLAVE... ;-)
  • Koviljka

    13.01.2022 18:08
    Momčilović:Skandal..
    Opet je počelo po starom receptu, pred izbore! Afera tamo, afera onamo, samo da bi odeđeni sprali krivicu sa sebe a onda zapalili budale glasače da glasaju za te i takve,, poštene"! NE POMAŽE VAM NIŠTA VIŠE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija