VIDEO: Kolima krenuo na demonstrante na blokadi u Šapcu, muškarac povređen

Na blokadi puta u Šapcu desio se incident kada je jedan od vozača pokušao da prođe kroz demonstrante i tom prilikom povredio jednog od njih.
VIDEO: Kolima krenuo na demonstrante na blokadi u Šapcu, muškarac povređen
Foto: 021.rs

Kako se vidi na video klipu koji je na Tviteru okačio advokat Vladimir Terzić, stariji muškarac je ležao na putu nakon incidenta, a ekipa Hitne pomoći je ubrzo zbrinula povređenog.

Stepen povrede za sada nije poznat.

Blokade su počele u 13 časova širom Srbije, a došlo je do još dva incidenta, o čemu opširnije na OVOM LINKU.
 
 
 
Građani i danas, na poziv ekoloških organizacija, organizuju blokade na više saobraćajnica u Srbiji.
 
U 13 časova počela je blokada na Gazeli kod Sava centra u Beogradu, Preljini, Užicu... Prvi put se organizuje i blokada jednog graničnog prelaza - blokiran je prelaz Trbušnica kod Loznice. 
  • Iskrivljena slika

    17.01.2022 11:41
    U ovoj situaciji bih pre rekao da je gospodin Tufegdžić taj koji je udario automobil a ne obrnuto. Nakon saniranja povreda nadam se da će gospodin biti upućen na psihijatrijski pregled da se utvrdi zašto je zaboravio lekciju još iz detinjstva da ne treba da namerno izleće na kolovoz ili leži na njemu.
    Iskoristio bih priliku i ovo isto napomenuo roditeljima koji svoju decu vaspitavaju da je ovakvo ponašanje normalno, da to momentalno prekinu i potraže savet pedagoga kako ne bi pravili greške i kako bi pravilno odgajali svoju decu u budućnosti.
  • bobi

    15.01.2022 19:49
    sta ce mator covek na kolovozu predvidjenom za automobile
  • Zebra

    15.01.2022 19:11
    Ljudi se bore protiv domaćih izdajnika! Bore se da sutra imamo vodu za piće. Hranu za jesti. Ovo malo vazduha sto nam je ostalo. I onda neki neandertalac misli da to na njega ne utiče i da može da gazi ljude kako hoće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija