Vučić kod Erdogana: Mir i stabilnost nemaju cenu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj večeri koji je u njegovu čast organizovao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, čime je završio posetu Ankari.
Vučić kod Erdogana: Mir i stabilnost nemaju cenu
Foto: FoNet
"Mir i stabilnost nemaju cenu. Zato je neophodno da se ponašamo odgovorno, ozbiljno i da razumemo sve okolnosti u kojima živimo. Umesto u prošlost, važno je da naše zemlje guramo napred i da svojim rukama gradimo bolju i lepšu budućnost", objavio je Vučić na Instagramu uz fotografije sa večere.
Zahvalio se na gostoprimstvu i naveo da će saradnju sa turskim predsednikom nastaviti "na najbolji način".
"Uskoro u Beogradu očekujem našeg prijatelja, predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana", naveo je Vučić.
 
Erdogan i Vučić ocenili su večeras u Ankari da je saradnja dve zemlje odlična i da je očuvanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu od ključnog značaja.
 
Na zajedničkoj konferenciji za novinare posle sastanka i sednice Visokog saveta za saradnju Srbije i Turske, Erdogan je rekao da je podrška koju Srbija pruža suverenitetu i teritorijalnom integritetu Bosne i Hercegovine veoma važna za mir i stabilnost celog regiona.
  • Krk u brk

    19.01.2022 13:29
    @aga

    haha
    komentatori , diktator se ne postaje biranjem 70% građana ...

    Mislis ukradenih 70% glasova gradjana!!!

    Da, to je diktatorski i te kako.
  • brkac

    19.01.2022 10:55
    Mir i stabilnost, kao i dobri odnosi moraju biti prioritet kao i do sada.
  • Analitičar

    19.01.2022 08:57
    Erdogan u Ankari, Soroš i Rama u Tirani, Tači u Briselu i njihove ekipe na jahtama po Mediteranu.
    Si - da Srbija udomi po rečima samog Prvorođenog industriju koju Kinezi ne žele zbog zagađenja, Merkel - da Srbija udomi eksploataciju litijuma i bora koji Nemci ne žele, fotografije sa najvećim trgovcima oružjem i Milom, šta je rekla Služba, sa kojim klanovima se on čuje telefonom itd.
    Kapirate šta pravi od nas, kako nas prodaje i rasprodaje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.