Marinika Tepić i Dragan Đilas dobili pretnje smrću na Tviteru

Predsednik i potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas i Marinika Tepić dobili su pretnje smrću na društvenoj mreži Tviter.
Marinika Tepić i Dragan Đilas dobili pretnje smrću na Tviteru
Foto: 021.rs
Pretnje su upućene sa profila "Danko Nikolic", osnovanog u januaru ove godine, u komentaru na objavu Marinike Tepić u kojoj je navela da je saopštenje kompanije "Rio Tinto", nakon ukidanja svih dozvola koje su imali u Srbiji, medijima prosleđeno sa imejl adrese Vlade Srbije.

Pres služba Vlade Srbije izvinila se zbog te nenamerne greške, uz navode da je greškom prosleđeno saopštenje koje su i oni dobili.

Nova.rs navodi i da su s profila "Danko Nikolic" sa kojeg je prećeno Mariniki Tepić upućivane pretnje i drugim političiraima.

Ovo je sporan tvit u kojem je prećeno:

  • Analitičar

    22.01.2022 19:12
    I opet su upleli i Soroša i termin strani plaćenici a pre tačno mesec dana sami su pisali da se Prvorođeni sastao sa Sorošem:
    https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/4634681/vucic-rama-zaev-tirana-otovoreni-balkan.html

    "Pored Vučića, Rame i Zaeva, sutrašnjim sastancima prisustvovaće ministri i privrednici tri zemlje, a kao posmatrači tu će, između ostalih, biti predstavnik Atlantskog saveta i direktor Fonda za otvoreno društvo Aleks Soros."

    Više ni ne kriju. Toliko su se pogubili u svom muvanju i snifanju da ne mogu više ni u dva dana da budu konzistentni.

    Pukli su!
  • Proleter

    22.01.2022 17:51
    Otrovne strelice
    Sve teme za napad se komanduju iz jednog centra. Takva hajka tabloida sns botova i samog predsednika i premijerke nije vidjena još od ll svetskog rata Gebelsa i Hitler prema jevrejima i komunistima.
  • Jogi Letač

    22.01.2022 15:07
    @Odim, drugar, nemoj sagledavati stvari iz tvoje perspektive. Ima ljudi koji nisu ispranog mozga i koji realno sagledavaju šta se dešava. Ali u tvom mozgu to verovatno ne može da prođe, ako tebe plaća SNS, ove druge mora da plaća Đilas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.