Dačić: Ponoš, ni u jednoj varijanti, nije ozbiljna konkurencija Vučiću

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je večeras da Zdravko Ponoš ne predstavlja, ni u jednoj varijanti, ozbiljnu političku alternativu vlasti na predstojećim izborima.
Dačić: Ponoš, ni u jednoj varijanti, nije ozbiljna konkurencija Vučiću
Foto: 021.rs
Dačić je za Pink povodom stava Stranke slobode i pravde o predsedničkoj kandidaturi Ponoša rekao da on ne predstavlja konkurenciju, kako je naveo, "našem zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću".
Dačić je rekao da kandidatura Ponoša dokazuje da "(lider SSP Dragan) Đilas nema kandidata pa mora da ga uzima iz druge stranke".
Lider SPS je naveo i mogućnost da Đilas "time ustvari pokazuje da udara šamar svom koalicionom parneru (Narodnoj stranci Vuka Jeremića)".
 
Dačić je, podsetivši da je Ponoš nekadašnji fukcioner Narodne stranke, rekao i da nije siguran da će (lider Narodne stranke Vuk) Jeremić uopšte da glasa za Ponoša, "ako bude bio (predsednički) kandidat".
 
On je ocenio i da je to je "slika i prilika odnosa u tom delu političkog spektra".
 
"Svejedno je, a i da postoji potpuno jedinstvo svih u tom bloku, mislim da je to daleko od toga da predstavlja jednu ozbiljnu političku alternativu i konkurenciju našem zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću", rekao je Dačić, čiji je SPS u koaliciji za Vućevom SNS.
  • Svinjaroti

    24.01.2022 14:46
    Ba-na-na-men
    Jel to najbolja udavaca - vasarska mecka procenila?
  • Trole

    24.01.2022 12:10
    Šta bulazni ovaj nosač koferčeta sa bananama. Stisni pa izađi na izbore samostalno. Svakodnevno se nudi, ali nema odgovora. Kako samo čovek može nisko pasti.
  • akademik

    24.01.2022 12:03
    BjelogrdićBezMorala
    lepo je što se pronalaziš , samo ne reče koji si ?zgubidan , hejter ili lenština ? ili si možda simbioza pomenutih ... hehe pismeni zgubidan !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.