Tužilaštvo traži godinu i po dana zatvora za repera Numera

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv repera Uroša Radivojevića (28) poznatijeg kao Numero.
Tužilaštvo traži godinu i po dana zatvora za repera Numera
Foto: 021.rs (arhiva)
Tužilaštvo ga tereti za nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C.
 
Optužnim predlogom zatraženo je od suda da Radivojevića proglasi krivim i osudi na godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine, saopštilo je tužilaštvo.

"Zatraženo je i da mu sud produži pritvor u kojem je od hapšenja početkom ovog meseca, jer je sklon agresivnom ponašanju", navodi tužilaštvo i ukazuje da je došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe, na osnovu čega je formiran poseban predmet protiv njega.

Radivojević se optužnim predlogom tereti da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C, dok su živeli u zajedničkom domaćinstvu.
 
Devojka nasilje nije prijavljivala iz straha i jer je, kako navodi tužilaštvo, okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.
 
U toku dokaznog postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i šest svedoka, te je naložilo kombinovano psihološko psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, kao i veštačenje oštećene.
 
Pribavljeni su i drugi materijalni dokazi, izveštaj lekara i druga dokumentacija za oštećenu, te prepiska putem mobilnih telefona koju su vanbračni partneri imali tokom trajanja vanbračne zajednice, navodi se u saopštenju.
  • Miloš iz Zemuna

    24.01.2022 18:06
    Ko je kriv? Pa on nije sigurno. Ako vidiš da je zlo od čoveka, BEŽI od njega.
  • Ko je ovaj

    24.01.2022 14:10
    Totalno
    Nebitan lik za ljudsko čovečanstvo?
  • Aa

    24.01.2022 13:55
    Aa
    Malo je to, kad neko vrši nasilje u kontinuitetu duži vremenski period on zaslužuje mnogo oštriju kaznu. Ne mogu ni da zamislim kakve posledice po devojku je to ostavilo i koliko će joj trebati vremena da se psihički oporavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija