VIDEO: S kim je pričao Orlić? Na snimku prazne stolice, SNS demantuje

Poslanik SNS Vladimir Orlić održao je konferenciju u sedištu stranke i rekao da "opozicija planira izbornu krađu u aprilu, uz izazivanje haosa i krvorpolića, zahvaljujući pripremljenim lažima".

Na snimku Tanjuga, koji je konferenciju prenosio uživo, ne vidi se nijedna novinarska ekipa, ali iz Srpske napredne stranke tvrde da su "prisutni novinari sedeli pored svojih kolega snimatelja".

Kada je završio izlaganje, kako se vidi na snimku Tanjuga, Orlić je rekao: "Izvolite ako vi imate neko pitanje. Ako nemate, hvala vam što ste bili na našoj konferenciji".

U tom trenutku snimatelj Tanjuga dao je široki kadar konferencijske sale, u kojoj se nije video nijedan novinar i sve stolice su bile prazne, a Orlić je zatim izašao.
 
 
SNS je na Tviteru napisao da su novinari sedeli pored snimatelja, kao i da su bile prisutne kolege iz agencije FoNet.
  • Citac

    25.01.2022 10:50
    Ja mislio da se salite
    I stvarno citajuci komentare bz gledanja spota, ja sam pomoslio da su u pitanju sale. A onda sam odgledao hahahahahahahhaha.
    Nema pitanja ...
  • vojvodjanka

    24.01.2022 22:21
    Napredno
    Ovaj se ugledao na svojeg šefa.

    Kad god predsjednik Srbije održi „istorijski govor“ u Ujedinjenim nacijama, kako nam to predstavljaju prorežimski mediji, slika koja prati događaj pokazuje da taj govor niko nije čuo jer je održan – u praznoj sali.



  • Sima S.

    24.01.2022 21:23
    Baš čudno...
    "VIDEO: S kim je pričao Orlić? Na snimku prazne stolice, SNS demantuje.."
    - Čudi me da nije bilo novinara iz poznate medijske grupacije KITA (Kurir, Informer, Telegraf, Alo)....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.