Krali šrafove, matice, tegove i drugu opremu sa pruge kod Smedereva

Policija u Smederevu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su Z.Ž. i T.M. iz okoline Smedereva zbog krađe.
Krali šrafove, matice, tegove i drugu opremu sa pruge kod Smedereva
Foto: 021.rs
Oni su zatečeni u krađi kolosečnog pribora za pruge, saopštio je MUP.
Sumnja se da su oni u protekla tri meseca, sa železničke pruge Mala Krsna - Beograd, koja je u rekonstrukciji, kao i iz obližnjeg magacina, šest puta ukrali metalne šrafove, podloške, matice i tegove, a vrednost ukradenih predmeta procenjuje se na više od četiri miliona dinara.
U pretresu njihovog vozila i prostorija koje koriste pronađen je deo ukradenih predmeta i vraćen preduzećima Železnice Srbije i Energoprojekt-niskogradnja, navodi se u saopštenju MUP-a.
  • leća

    26.01.2022 13:00
    javašlukovo je
    ovo je sitnica prema onome što urađeno sa fabrikom šećera,fabrikom limunske kiseline,mip-om,kompresorom .sve srušeno i pokradeno i ostao je spomenik javašluku i nemaru u gradu na moravi ćupriji.kod nas je to normalna pojava.
  • Mile

    25.01.2022 07:30
    Teroristički akt.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.