Na prelazu Bački Breg pronađena 24 migranta sakrivena u kamionu

Carinici Srbije otkrili su na graničnom prelazu Bački Breg sa Madjarskom grupu od 24 migranta, koji su, skriveni u tovaru robe, pokušali ilegalno da predju državnu granicu.
Kako se navodi u saopštenju, to se dogodilo 23. januara u kamionu beogradskih tablica, koji je prevozio 49 kutija robe.
"Zahvaljujući tome što su carinici primetili grešku u dokumentaciji koja je pratila tovar, odlučili su se za detaljan pregled. Otvorivši tovarni deo kamiona, medju prijavljenim kutijama punim robe, primetili su šupljinu pregradjenu lesonitom u kojoj su stajale čak 24 osobe", piše u saopštenju.
Iz carine su naveli da su migranti prevoženi u veoma tesnom prostoru u kojem su stajali jedan do drugog, kao i da su predati policiji u dalju nadležnost.
  • 9

    25.01.2022 19:14
    Nisu to Srbi
    To sigurno Švajcarci ili Šveđani rade kao
    kamiondžije za Srpske firme i bave se nelegalnom
    rabotom. Zato i jesmo cenjeni u EU i poglavlja
    o vladavini prava otvaramo pajserom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.