Vladeta Janković: Prihvatio bih kandidaturu za gradonačelnika Beograda

Bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković rekao je da bi prihvatio da bude kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda, ukoliko mu to bude ponuđeno.
Janković je za današnji list Nova rekao da bi prvo morao da preduzme tri stvari, od kojih je prva da se konsultuje sa porodicom.

Druga bi bila da se konsultuje sa prijateljima, kojima veruje, a treća, da obavi detaljan lekarski pregled, kako bi, kako je naveo, bio siguran da mu zdravstveno stanje to dozvoljava.

Rekao je da bi, ako sve bude u redu, poziv opozicije prihvatio.
 
"S tim što bi morala da se oformi ekipa poštenih i stručnih ljudi bez obzira na njihovu partijsku pripadnost", rekao je Vladeta Janković.
 
Na sastanku lidera opozicionih stranaka, postignuta je saglasnost SSP, DS i Narodne stranke da profesor Vladeta Janković bude kandidat te grupe opozicionih stranaka za gradonačelnika Beograda.
 
Profesor i diplomata Vladeta Janković izjavio je ranije za N1 da je spreman da se nađe na poslaničkoj listi opozicije za predstojeće izbore, a da bi o kandidaturi za gradonačelnika Beograda,  morao dobro da razmisli.
  • Zoran

    28.01.2022 16:48
    Žalosno
    Deda od 82 godine, pripadnik bivše vlasti treba da bude spas od radikaljerosa. Zar je moguće da opozicija nema jednog mladog, poštenog i nekompromitovanog kandidata?
    Svašta pitam, nema takvog.
  • @akademik

    28.01.2022 16:02
    Teško mi je da poverujem da je neko ovoliko nepismen. Možda očekuje da poverujemo da je neiskvareni "čovek iz naroda". Pre će biti da glumi - i to loše. Ako ne, trebalo bi da se opismeni, da ne kažem "edukuje" (kako bi rekli alumnisti privatnih fakulteta).
  • Saša

    28.01.2022 12:28
    Košava
    Koliko su navalili bitovi jasno se vidi kolika je pretnja Vladeta režimu. Nek' ima i 100 godina bolji je od bilo kog iz sns. A naravno da bi radio sa timom koje bi birao spram sebe, moralne i odgovorne!
    Bog mu dao života i snage da izgura do kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija