Trogodišnje dete u Nišu preminulo od opekotina od vrele vode, majka uhapšena

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje S.T. (32) zbog sumnje da nije pružila adekvatnu pomoć svom trogodišnjem detetu koje je zadobilo opekotine vrelom vodom, usled čega je preminulo.
Trogodišnje dete u Nišu preminulo od opekotina od vrele vode, majka uhapšena
Foto: Pixabay
Ženi je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnih dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta i nepružanja adekvatne pomoći.
"Postoji sumnja da je dete u večernjim časovima zadobilo opekotine vrelom vodom u stanu u Nišu, a majka ga je pustila da spava i ono je u toku noći preminulo", istakli su u tužilaštvu. 
Naložena je obdukcija deteta, a majka će biti saslušana verovatno u toku sutrašnjeg dana. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, majka je bila sa troje starije dece u dnevnoj sobi, u vreme dok se mališan igrao u kupatilu i nehotice pustio vrelu vodu iz bojlera.
  • Građanin y

    04.04.2022 21:10
    Pažnja
    Malo dete se nikad NE sme ostaviti samo. Treba ga uvek posmatrati. Kao drugo termostat bojlera NEMA potrebe da se pojača na maksimum.
  • gradjaninX

    29.01.2022 18:40
    Sad su joj ostala deca zapostavljena jer su je u pritvor stavili.
  • Dragan

    29.01.2022 16:58
    Imam ih i ja četvoro
    Obično sam prilično surov i oštar, ali dajte ljudi ne sudite. Niko ne od nas ovde neće nikad znati ni šta se sve desilo, a ni kako se ta žena sada oseća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija