Zbog odrona obustavljen saobraćaj na putu Brodarevo na granici sa Crnom Gorom

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je saobraćaj obustavljen zbog odrona na putu Brodarevo na granici sa Crnom Gorom.
Zbog odrona obustavljen saobraćaj na putu Brodarevo na granici sa Crnom Gorom
Foto: Pixabay

Kako je navedeno, ekipe su na terenu i rade na uklanjanju odrona kako bi se saobraćaj na pomenutoj deonici normalizovao.

Na put se sručilo više hiljada kubika materijala, zemlje i kamena, tako da se ne zna koliko će vremena biti potrebno da se sve raščisti, preneo je RTS.

Trenutno se u Crnu Goru jedino može ići preko graničnog prelaza Jabuka.

  • 002211

    29.01.2022 14:23
    Priroda..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.