Odluka opozicije o kandidaturi Ponoša najkasnije u ponedeljak

Sastanak lidera dela opozicionih stranaka sa bivšim načelnikom generalštaba Vojske Srbije (VS) Zdravkom Ponošem završen je nešto pre 15 časova.

Po navodima portala Nova.rs, konačna odluka o tome da li će biti opozicioni kandidat na izborima za predsednika Srbije biće poznata najkasnije u ponedeljak, 31. januara. 

Kako je preneo portal, ostalo je da se o kandidaturi bivšeg potpredsednika Narodne stranke izjasne ta partija, Demokratska stranka (DS) i Skupština slobodne Srbije. 
Sastanku sa Ponošem prisustvovali su lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, koji ga je i predložio kao kandidata opozicija za predsednika Srbije, zatim predsednici Narodne stranke i DS, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac, lideri Pokreta za preokret i Pokreta slobodnih građana (PSG), Janko Veselinović i Pavle Grbović, kao i predstavnici Skupštine slobodne Srbije.
 
Konačna odluka Narodne stranke trebalo bi da bude poznata posle večerašnje sednice Predsedništva te stranke, tokom dana trebalo bi da se izjasni i DS, dok će Skupština slobodne Srbije saopštiti svoj stav najkasnije u ponedeljak.
  • pravednik

    29.01.2022 21:08
    Da li je to onaj Ponoš što je topio Srpske tenkove?
  • Slobodna Srbija

    29.01.2022 20:12
    Dok je nama kradikala na vlasti, stranačkog zapošljavanja, nerada, neodlaska na posao i nestručnosti u javnim preduzećima a za lepu platu, nepotizma, primitivne, neobrazovane, patriJotske skupštine i takvih zakona, naprednjačkih ministara vozača, kafe kuvarica i večitih ministara za rad i njihovih stranački vođenih inspekcija- odlaziće nam stručni, vredni, preduzimljivi ljudi, patriJote će se zapošljavati u javna preduzeća a mladi koji ostaju će se zadovoljavati sa 100 helikopterskih Eura - a možda i još 100 ako Prvorođeni pobedi.
    3. April dolazi!
    Ako vam je to u redu- a vi opet glasajte za kradikale ili nemojte glasati.
    A ako mislite da treba menjati- pričajte sa roditeljima, komšijama, prijateljima, rodbinom, začepite nos i GLASAJTE!
  • Opozicionista

    29.01.2022 20:10
    Podbarac, svaka čast. Nikad nisam video da neko sa tako puno reči kaže tako malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija