Pokret Slobodna Srbija podržao Ponoša za predsednika

Pokret Slobodna Srbija saopštio je danas da će na predstojećim izborima podržati kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.
Pokret Slobodna Srbija, koji je član koalicije i potpisnik Deklaracije Udružene opozicije Srbije, ovu odluku doneo je na sednici Glavnog odbora.
"Pokret Slobodna Srbija osnovan je 2020. godine, a okupio je lјude svih profila i profesija koji su nezadovolјni postojećim stanjem u državi", navodi se u saopštenju.
Predsednik predsedništva je inženjerka pejzažne arhitekture Lidija Martinović.
  • Novosadjanka

    30.01.2022 15:06
    Kad se odlučite da komentarišete vest o predsedničkim kandidatima , molim vas uključite mozak.
    Naravno ako niste Bot.
  • LSV

    30.01.2022 13:02
    LSV
    Nikad bolji, samo hvali Čanak
  • Alas

    30.01.2022 12:58
    a
    Da li je neko pitao Zdravka Ponoša da li hoće da bude kandidat? Čuli smo sve neke kojekakve a od njega ni reči. Čini mi se da će to biti i princip u budućnosti. Fikus Ponoš, fikus Marinika, fikus Vuk i jedan moćni da ih u tami veže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.