Korona u Srbiji: Raste broj preminulih i pacijenata na respiratorima

U poslednja 24 sata, u Srbiji je preminulo 57 osoba od posledica korona virusa, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
Korona u Srbiji: Raste broj preminulih i pacijenata na respiratorima
Foto: 021.rs

Na koronu je testirana 25.431 osoba, od kojih su 13.153 bile pozitivne.

Na respiratorima je 151 pacijent.
 
Ukupno su u bolnicama 3.533 osobe.
Podsetimo, dan ranije je testirano 30.029 osoba, od kojih je bilo pozitivno njih 15.425, dok su 54 osobe preminule. Na respiratorima je bilo 145 pacijenata.
 
U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno 1.662.446 slučajeva infekcije.
 
Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva zdravlja, do sada je preminulo 13.570 obolelih.
 
Procenat smrtnosti je 0,82 odsto.
 
Urađeno je ukupno 8.100.567 testova.
  • Ja

    31.01.2022 12:40
    Neobjavljen komentar
    Što niste objavili moj komentar/pitanje? Da li postoji podatak koliko je od tih preminulil na respiratoru bilo vakcinisano? Ali da podatak bude tačan. Da ne dođe do zabune, nisam protiv vakcine, samo pitam... To bi imali pravo da znamo. Transparentno...
  • Dm

    30.01.2022 22:06
    Mi smo totalno re....n narod. Pre koji dan saranih rodjaka zdrav prav covek u najboljim godinama, zarazio se na poslu zavrsio je na miseluku nakon tri dana od pojave simptoma, teska klinicka slika, tri dana nakon toga otkazuju pluca, respirator i 24h nakon toga umire. Nije bio vakcinisan. Na sahrani je bilo nekoliko nemoralnih de..la koji su smatrali da je prikladno da prisustvuju pomenu bez maske. Jbt koliko g..no moras biti da cak i na sahrani pokazujes i isterujes svoje r...ne tripove kako ova bolest ne postoji i slicno. Ovo je u mom naj blizem okruzenju cetvrti slucaj od toga je samo jedan bio stariji i bolesljiv covek, ostalo troje zdravi pravi ali nisu primili vakcinu. Nikad necemo nauciti jer uvek mislimi da smo najpametniji samo zato sto smo srbi.
  • ozvalavljen

    30.01.2022 21:09
    Mouth saliva.
    Ostace u analima upisano kako smo blistavo savladali ovu pandemiju.
    To me cini ponosnim i veoma srecnim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.