Majci dečaka koji je preminuo od opekotina određen pritvor

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu saslušana je T.S. (32) iz tog grada, zbog sumnje da nije pružila adekvatnu pomoć trogodišnjem sinu koji je zadobio opekotine vrelom vodom, usled kojih je preminuo.
Majci dečaka koji je preminuo od opekotina određen pritvor
Foto: 021.rs (arhiva)
Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu joj je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.
 
Prema rečima portparola tužilaštva, Ivana Markovića, osumnjičena se na saslušanju branila ćutanjem.
 
"Predloženo je da T.S. ostane u pritvoru, zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti", saopštio je Marković.
Nišlijka je juče uhapšena zbog krivičnih dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta i nepružanja adekvatne pomoći.
"Postoji sumnja da je dete u petak, u večernjim časovima, zadobilo opekotine vrelom vodom u stanu u Nišu, a majka ga je pustila da spava i ono je u toku noći preminulo. Naložena je obdukcija", naveli su u tužilaštvu.
 
Prema nezvaničnim informacijama, majka je bila sa starijim detetom i bebom u dnevnoj sobi, u vreme dok se mališan igrao u kupatilu i nehotice pustio vrelu vodu iz bojlera.
 
Otac dece je u zatvoru, pa je Centar za socijalni rad, dvoje dece, četvoromesečnu bebu i devojčicu staru četiri godine, privremeno poverio babi na čuvanje, jer je procenjeno da je u ovom trenutku najbolje da budu sa njom.
  • Zvoncica

    30.01.2022 22:03
    ...
    Katastrofa ljudi! Pa jel shvatate gde zivimo, ne mozemo da sacuvamo ni ovo dece sto imamo a busamo se da hocemo jos! Ovo je najtuznije ikada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.