V.d direktora Centra za socijalni rad u pritvoru zbog napada na suprugu, njenu majku i brata

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu odredio je pritvor v.d. direktora Centra za socijalni rad u ovom mestu D. Ž. zbog nasilja u porodici.
V.d direktora Centra za socijalni rad u pritvoru zbog napada na suprugu, njenu majku i brata
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on pretukao svoju suprugu kao i njenog brata i majku, rečeno je iz ovog tužilaštva za Euronews Srbija.
Inače, njemu je pre dva dana, kada je došlo do incidenta, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati po odobrenju iz ovog tužilaštva, nakon čega je juče popodne i saslušan.
"Njemu je određen pritvor zbog nasilja u porodici. To je učinjeno zbog okolnosti koje ukazuju da će, ukoliko bude bio na slobodi, ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, odnosno da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo", potvrđeno je iz ovog tužilaštva za Euronews Srbija.
 
Podsetimo, D. Ž. je osumnjičen da je pre dva dana najpre nasrnuo na suprugu, a tokom dana i na taštu i brata svoje supruge. Njega je zbog nasilja u porodici policiji prijavila upravo supruga, pa mu je nakon privođenja određena hitna mera zadržavanja po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici. Kako su tada naveli iz Tužilaštva, događaju je prisustovala i beba starosti nekoliko meseci i ona nije bila žrtva nasilja. 
 
U prošlosti nije bilo prijava za nasilničko ponašanje u ovoj porodici.
  • Tian

    03.02.2022 07:09
    brzo ce izaci, ne brigam ja za njega...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija