Učenik škole na Novom Beogradu u učionici aktivirao biber sprej

Jedan učenik u Osnovnoj školi "Branko Radičević" na Novom Beogradu danas je aktivirao biber sprej u učionici.
Učenik škole na Novom Beogradu u učionici aktivirao biber sprej
Foto: 021.rs
Među decom je nastala pometnja i panika, a pozvana je i Hitna pomoć.
Direktorka te obrazovne ustanove Suzana Lipić kaže za Euronews Srbija da je jedan učenik iz prvog obrazovnog ciklusa (učenici do četvrtog razreda) doneo u školu biber sprej koji mu je bio za pojasom i da je aktiviran.
"Biber sprej se aktivirao. U prvom momentu nismo ni mi znali šta je. Deca su počela da kašlju, da im suze oči. Videli smo da se u drugim učionicama i u hodniku ništa ne dešava. Pomislili smo da nije nešto sa strane, pozvali školskog policajca koji je utvrdio da je biber sprej u pitanju. Izmestili smo decu, sproveli sve po proceduri. Pozvali smo Hitnu pomoć da provere zdravstveno stanje nekoliko dece koji su ostali u školi", kaže Lipić za Euronews Srbija.
 
Ona je navela da su deca bila uznemirena, ali da se sve završilo dobro.
  • Baka

    03.02.2022 17:13
    Biber sprej
    Šta zna dete šta je biber sprej, pitajte tatu ili mamu....sada roditelji sve znaju a deca divljaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.