Vesić: Svojim telima ćemo braniti spomenik Stefanu Nemanji

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da će građani telima braniti spomenik Stefanu Nemanji.
Vesić: Svojim telima ćemo braniti spomenik Stefanu Nemanji
Foto: 021.rs
Iako u javnosti nije bilo najave rušenja spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, već pomena o njegovom premeštanju, Vesić kaže da će građani telima braniti taj spomenik.
"Spomenike gradimo, poštujemo sve spomenike iz prošlosti, čak i kada se ne slažemo čiji su ti spomenici. Civlizovani narodi ne ruše spomenike. I ono što ja mogu da kažem, to je da će Beograđani, a ja ću ih na to pozvati, svojim telima braniti spomenik Stefanu Nemanji", rekao je Vesić.
Podsetimo, tokom predstavljanja kandidata za gradonačelnika dela opozicije, Vladete Jankovića, novinarka Informera ga je upitala kako planira tehnički da izmesti spomenik Stefana Nemanji.
 
"Ja sam samo rekao da taj spomenik kakav kakav je zaslužuje drugo mesto", odgovorio joj je Janković. Dodao je da tamo gde je spomenik sada, blokira prostor za železničku stanicu koju, kako kaže, planiraju jednog dana da vrate na staro mesto.
  • 002211

    09.02.2022 08:33
    Da rikneš od smeha! Ovaj se nagledao snimaka NATO bombardovanja protiv nas..
  • Ajaooo

    08.02.2022 13:54
    Da nije žalosno
    bilo bi smešno...
  • Pera

    08.02.2022 08:38
    Smešnijeg čoveka od Vesića nisam ni video,ni čuo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija