DSS na izbore izlazi u okviru koalicije NADA, Miloš Jovanović kandidat za predsednika

Demokratska stranka Srbije (DSS) izaći će na izbore u okviru koalicije NADA, a zajednički kandidat za predsednika Srbije biće lider DSS Miloš Jovanović, saopšteno je danas iz DSS.
Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio je danas Odluku Predsedništva stranke da izađe na predstojeće predsedničke, parlamentarne i na izbore za Skupštinu Beograda u koaliciji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije čiji je predsednik Vojislav Mihailović u okviru koalicije NADA, navedeno je u saopštenju.
Potvrđeno je i da će ispred Srpske koalicije NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, kandidat za predsednika Srbije biti predsednik DSS Miloš Jovanović.
"Uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljude koji nas podržavaju, nisam zabrinut jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti", izjavio je Jovanović. 
  • špan

    06.02.2022 21:23
    "Nada", ali na španskom.
  • Bbb

    06.02.2022 19:05
    Www
    DSS je stranka koja ce napadati opoziciju! Oni su produzena ruka SNS-a!
  • Gerilac

    06.02.2022 17:53
    Koji mufljuzi?
    Jagma za budžetskim sredstvima koji dobijaju "kandidati" a ustvari mufljuzi koji pljačkaju građane. Ovakve stvari samo se na jedan način mogu iskoreniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija