VIDEO: Đilas objavio novi snimak o "sigurnim glasovima" iz Republike Srpske

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je novi snimak na kom je, kako tvrdi, prikazana šema prijavljivanja novih "stanovnika" Beograda.
Na snimku koji je napravljen 3. februara objašnjeno je na koji način je organizovano izdavanje državljanstva i mesta prebivališta za ljude koji nisu iz Beograda, kao i kako se koordiniše čitavim procesom.
Istovremeno, snimljen je i dijalog sa jednim od koordinatora, koji je, prema sopstvenom priznanju, zadužen da obavi taj posao i preuzme uplatnice.
Kako N1 podseća, pre dva dana Dragan Đilas je objavio prvi snimak na osnovu koga je tvrdio da vladajuća stranka "uvozi" sigurne glasove iz Republike Srpske.
 
 
Na snimku koji je objavio predsednik SSP navodi se da je jedini uslov za dobijanje državljanstva Srbije, za ljude koji su se krajem prethodnog i početkom ovog meseca pojavili u policijskim stanicama širom Srbije, da glasaju za SNS.
 
"Ljudi se kombijima dovoze u policijske stanice širom Srbije, a najviše u Beogradu", navode iz te stranke. 
 
Na pitanje odakle su, građani odgovaraju da su "preko granice, iz Sarajeva, Bijeljine, iz Bosne". Kako su naveli iz SSP-a, svaka grupa ima spisak i svog koordinatora.
  • s

    11.02.2022 16:56
    sikter
    @Hastali Šejtan
    Sta je spas pitas se ti?
    Vama koji tezite demokratskom drustvu a da ne znate u rijecniku da pogledate sta znaci demokratija,to je zabrana prava glasa.
    Za nas u rs je spas da se postavi jedan ogroman zid na drini narednih 100 godina,da nas vise ne huskate da vodimo vase ratove,da pocnete da nam placate struju,da vam kao znak zahvalnosti za sankcije u sred rata ne vracamo milijardama eura uvoza na godisnjem nivou,vec da udjemo vec jednom u nato jer smo mnogo blizi Jadranu. Nije ni cudo sto se Hrvati gade vase ekavstine i vase toboz kulture, koju Nemci nekad a i dan danas vrlo dobro upoznase srbijanska bratijo "puna ljubavi i tolerancije".
  • Iq

    11.02.2022 00:41
    eQ
    @Vladan
    Ko tebe čuva?
  • w

    11.02.2022 00:15
    r
    @Vladan
    Citaj malo strane etnologe sta su pisali ko su Srbi u srbiji i van nje bili 1912? Preko 90 posto su bili bosi pezanti, i da, bili su cobani. Ko su bili tvoji aristokratski preci i cime si ti zaduzio Srbiju,sem "kulturom" koju si nam demonstrirao u prethodnom komentaru? Jedini koji ovde ovde besni kao zmija sto grize svoj rep od muke si ti. Nije sramota biti neobrazovan, sramota je ne priznavati to samom sebi i stideti se svog pezantskog porekla,jer tako ne evoluiras nego postajes sve gori i gori pezant,sto se vidi iz tvog recnika. Srdacan pozdrav i sve najbolje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija