Borko Stefanović o Vulinu: Besmisleno da miljenik Mire Marković sudi o nečijem patriotizmu

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović izjavio je da ministar policije Aleksandar Vulin nije odgovorio koliko se ljudi organizovano prijavilo na beogradske adrese.
Stefanović je najavio da će, dok čeka odgovor, podneti tužbu protiv Vulina za uvrede i laži.
Dodao je da je Vulin optužio članove SSP kako "patroliraju po Vračaru", uz ocenu da Vulin jeste bio ministar policije i vojske ali nije služio vojni rok, pa ne bi ni umeo da patrolira.
Stefanović kaže da je neverovatno da o nečijem patriotizmu "sudi čovek koji je kao miljenik Mire Marković nosao hekler na Miloševićevim mitinzima kada je navijao da se narod poliva vodom".
 
"Podsetiću ministra Vulina, koji se krije iza nepostojećeg pokreta, da su njegovi politički idoli postavljali rampu na Drini, a da je vlast, čiji sam i ja bio deo, omogućila našim sunarodnicima da imaju dvojno državljanstvo sa svim pripadajućim pravima. Za razliku od Vulinovog novog gazde, mi nikada te ljude nismo ucenjivali kako bismo dobili glas", naveo je Stefanović.
 
On je istakao da se umesto ministra oglasila "nepostojeća organizacija Pokret socijalista" i kako ga ne bi začudilo da se i nakon tužbe, Vulin "sakrije iza svog nepostojećeg pokreta".
  • afak

    08.02.2022 13:39
    borislave
    borislave , kad ćeš već shvatiti da si propao kao žeton ! nikad više , sad pozovi na proteste, objasni kako ti je teško što nisi na vlasti !
  • Ilija

    07.02.2022 19:55
    Taj Vulin je toliki bezveznjak da je "nosao hekler na Miloševićevim mitinzima" a svi pravi muškarci nose "hekler i KOH".
  • Imponuje

    07.02.2022 19:46
    Odgovor
    Nepostojeca podrska medju gradjanima Srbije! Ova karijera je izgradjena na stvaranju laznih atentata i opasnosti i pretnji atentatom ("bio sam dobar kada sam postavljao oruzje na Jajincima") predsedniku drzave! Ova karijera je izgradjena u sprezi sa radikalima, na progonu i likvidaciji nas, neistomisljenika, prozapadno orijentisanim! Mi, pobedjeni i satrveni jezivim naoruzanjem, smo njegova odskocna daska uspehu u karijeri! A sr(b)ski svet i govor mrznje prema susedima je, sa druge strane, bio sirok put za junaka sa Manjace i njegovu tamosnju popularnost, ne samo medju clanovima Goci benda, vec i medju vlastima Republike Srpske!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija