Uhapšen vozač koji je udario trinaestogodišnjeg dečaka i pobegao

Smederevska policija uhapšila je J.M. (21) iz okoline Velike Plane, zbog sumnje da je u mestu Miloševac izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je teško povređen 13-godišnji dečak.
Uhapšen vozač koji je udario trinaestogodišnjeg dečaka i pobegao
Foto: 021.rs
Sumnja se da je J.M. 4. februara, oko 21 sat, upravljajući automobilom "opel vektra" prešao u suprotnu traku, oborio dečaka koji je vozio bicikl i nastavio da vozi, navodi se u saopštenju PU Smederevo.
On je posle nezgode sakrio automobil kojim je, kako se sumnja, udario dečaka, a policijski službenici su ovo vozilo pronašli.
Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
 
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Teme

udesi
  • g pen

    10.02.2022 07:21
    I ovaj pobegao!!! Au, pa vi nebeski ste stvarno zglajzali u ponasanju. Posle se pitajte zasto vas ne vole. Vi ste krivi i morate da se menjate.
  • k*

    10.02.2022 06:16
    kako je decak?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.