Vulin: Od Vučića nema boljeg kandidata za predsednika u čitavom srpskom svetu

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je da se sinoć u sedištu Srpske napredne stranke (SNS) sastao sa predsednikom SNS-a Aleksandrom Vučićem.
Vulin: Od Vučića nema boljeg kandidata za predsednika u čitavom srpskom svetu
Foto: 021.rs

Kako je rekao, dogovorili su se da nastave saradnju, što znači da će dve stranke zajedno izaći na parlamentarne i izbore za Skupštinu grada Beograda.

Kada je reč o predsedničkim izborima, Vulin je naveo da će, ako Vučić bude kandidat SNS-a, Pokret socijalista podržati njegovu kandidaturu, a u suprotnom PS će razmisliti o podršci i možda izaći sa svojim kandidatom.

"Aleksandar Vučić je jedini garant da će Srbija nastaviti sa politikom vojne neutralnosti, politikom zaštite Srba gde god žive i politikom ekonomskog razvoja", izjavio je Vulin za TV Pink.

Prema njegovim rečima, u "čitavom srpskom svetu" nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od Vučića.
 
"Jedini razlog zbog kojeg Vučić ne bi bio kandidat jeste da su velike sile slomile SNS i uspele da je pomere sa politike koju je Vučić profilisao i vodio svih ovih godina. Često pitam drugove u SNS: 'Šta čekate? Ko je bolji kandidat?' Nema boljeg kandidata ni čoveka u čitavom srpskom svetu od Vučića", naveo je.
  • Srbija

    12.02.2022 19:08
    Bruka
    Nije sluzio vojsku jer je nesposoban al da bude ministar to moze. Uzas!!!! Nasi slavni generali i vojskovodje mora da se okrecu po grobu kao ventilatori
  • Laloš

    11.02.2022 19:33
    Za ovog ni tetka iz Kanade ne bi glasala.
  • Mira

    11.02.2022 18:26
    Tako je! Nema i nece ga ni biti,jer se ne moze svako ovoliko davati za svoju zemlju i svoj narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija