Opozicija u Kragujevcu na izborima nastupa zajedno: "Dogorelo je do nokata"

Predstavnici gradskih odbora tri opozicione stranke i jednog sindikata potpisali su u Kragujevcu protokol o zajedničkom nastupu na izborima u aprilu.
Protokol su potpisali u ime Demokratske stranke Ivan Dubljanin, Stranke slobode i pravde Dalibor Jekič, Narodne stranke Predrag Delić i Udruženog sindikat Srbije Sloga Nemanja Stojanović.

Protokolom je predviđeno zajedničko delovanje te četiri organizacije u predizbornoj kampanji, formiranje zajedničke liste kontrolora, sprovođenje zajedničke predizborne kampanje i formiranje zajedničkog izbornog štaba.

Predsednik GO Narodne stranke Predrag Delić rekao je nakon potpisivanja protokola da se unutar ujedinjene opozicije moraju prevazići sve međustranačke nesuglasice i da je u Kragujevcu to već ranije postignuto.
 
"Imamo zajedničkog neprijatelja koji nas vodi u sigurnu propast iz koje neće neće biti povratka", rekao je Delić i dodao da su ovo poslednji trenuci u kojima može nešto da se uradi.
 
Što bi rekli, dogorelo je do nokata, dodao je Delić.
  • Branko

    12.02.2022 17:58
    Delić bivši naprednjak, Jekić sa naprednjacima srušio opozicionog gradonačelnika 2015-e, Dubljanin vodi DS po principu udaljavanja pravog demokratskog članstva od GO-a...
    Vrlo zanimljiva ekipica, vrlo.
  • Zebra

    12.02.2022 14:28
    Ipak ima pametnih ljudi! Ali znajte da prvi ko kaže da izlazi samostalno je kupljen za male pare. U Vojvodini ljudi nikad nisu bili jeftiniji.
  • bule

    12.02.2022 14:07
    izbori
    Samo zajedno možemo do pobede. Bravo za Kragujevčane i opoziciju u tom gradu. Do pobede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.