Šapić ponovo tužio Vidojkovića i Kulačina

Potpredsednik SNS-a Aleksandar Šapić ponovo je tužio autore emisije "Dobar, loš, zao" Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, tražeći 350.000 dinara odštete zbog navodno novih uvreda na njegov račun.
Kako se navodi u tužbi u koju je Danas imao uvid, Šapić je, između ostalog, uvređen Vidojkovićevim tekstom "Gangulina tiha patnja", navodnim komentarom da Šapić liči na talibana, te da su ga autori DLZ ponovo povezali sa "Slinavkom i šapom".
"U novoj tužbi sve je retardirano do tog nivoa da je po dve reči čupao iz teksta u kome ima 1.500 reči i to mu je osnov za tužbu. Naopako je kada se susretnu moć, glupost i zlo. Krenuo je na odličan način u predizbornu kampanju, pokazujući kakav će biti prema sugrađanima koji drugačije misle. Taliban, za šta me je takođe tužio, je prava definicija njegovog ponašanja – hoće da čupa srca komičarima i zabranjuje satirične emisije", navodi Vidojković za Danas.
 
On dodaje da svako ko misli da Beogradu ne može biti gore, grdno se vara.
"Očigledno je rešio da nas sa SLAPP tužbama uplaši sa nadom da ćemo odustati da komentarišemo njegovo delovanje na političkoj sceni i finansijski iscrpi. Naravno da neće uspeti. Potpuno nespreman za javni život koji sa sobom donosi i dobro i loše, žali se na svaku reč koja mu se ne sviđa. Mene je, na primer, tužio zato što sam ga u emisiji nazvao Šupić. Nazvao sam ga tako zato što me je u Jutarnjem programu Pinka nazvao, praveći se da ne zna kako se prezivam, Kuračin. Naravno da ga nisam tužio. Moram da priznam da sam u toj igri reči mnogo bolje prošao", zaključuje Kulačin.
 
Šapić je tužio voditelje emisije "Dobar, loš, zao" i početkom novembra prošle godine tražeći 1,1 milion dinara odštete zbog povrede časti i ugleda, odnosno pretrpljenih duševnih patnji zbog izjava o njemu koje je dvojac iz DLZ izgovorio u emisijama.
  • Uroš

    14.02.2022 17:03
    U čemu je razlika?
    Лиманац
    примитивци који су, игром случаја, добили медијски простор.
    Pogledaj sebe
  • Лиманац

    14.02.2022 15:48
    Видојковић и Кулачин су примитивци који су, игром случаја, добили медијски простор.
  • joj komendije

    14.02.2022 12:06
    HaHahahaahahaahaa, Šupić , joj, pa istina najviše boli, zato se kurobeca pa tuži, hahahhaahaa Šupić , Šupić Šupić Šupić

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija